Bodrum az Égei-tenger mellett elhelyezkedő gyönyörű város. A sétányok mellett nagyon szép pálmasorok látványa fogadja a sétára indulókat. Történelmi nevezetességei, múzeumai és a királyi síremléke miatt érdekes és látványos kirándulások színhelye. A MAUSZOLOSZ hatalmas királyi síremlék egyike a világ hét csodájának. A város a két félhold alakú öböl mellett található, a fehér házai a kék színű ablakaival jellegzetes stílust idéznek.
A város környéke a vízi sportokat kedvelő igényes vendégek paradicsoma.
A Sami Beach Hotel nagyon közel a tengerparthoz található, családi vállalkozásban üzemeltetett török stílusú épület.
Közelében sok étterem kellemes, udvarias kiszolgálással várja a vendégeit. A város forgalmas bazáraiban és annak forgatagában élvezetes vásárlási lehetőség nyílik mindenki számára.
A szálloda 112 szobával és 24 melléképületben található szobával, valamint 10 apartmannal várja a turistákat. A szobák nagyon hangulatos török stílusban vannak berendezve, itt minden vendég a legnagyobb kényelemben és csodálatos környezetben töltheti a pihenésre, kikacsolódásra szánt idejét.
Az udvarban egy medence és egy elkerített gyermekmedence van, napernyőkkel és napágyakkal biztosítja a kellemes és kényelmes napozást, fürdőzést.
A szálloda közvetlen közelben levő strand homokos – kavicsos tengerparton található ahol a napágyak, napaernyők és matracok térítés ellenében használhatók. A parti bárban a vendégek részére a kiszolgálás térítés ellenében történik.
Az ellátás félpanziós büférendszerben reggelit és vacsorát biztosít.
Az esti kikapcsolódásra a szálloda bárja, a szórakoztató esti show műsor, kabaré, török est és sok egyéb lehetőség várja a vendégeket.
Ezek az előadások felejthetetlen élményt nyújtanak a résztvevők számára.
Az utazás repülőgépen történik Budapestről