AQUAWORLD Strand és Élményfürdő Budapesten található, a modern szórakoztató komplexumhoz egy szálloda is tartozik. Az AQUAWORLD– ben minden korosztály megtalálja a számára kedvező kikapcsolódást. Az egész évben üzemelő AQUAWORLD kellemes trópusi környezetben kínál élményeket az egész családnak. A nyári időszakban nyitva tartó strandja, a változatos csúszdákkal a gyermekek számára egy igazi paradicsom.

A komplexum méretéből adódóan Közép-Európa legnagyobb fedett aquaparkja, ahol összesen 15 medencét találnak a látogatók. Ezek közül 3 medence nyitott, a többi pedig a fedett térben helyezkedik el.  Májustól egészen októberig a parkosított környezetben lévő strand is a rendelkezésre áll. A strandrészen található 2 gyermekmedence, és egy 25 méteres úszómedence is, de itt üzemel hazánk legnagyobb vizes játszótere az Aqua Spray Park.

A létesítményhez tartozó szállodát a vendégek könnyedén közelíthetik meg, mivel egymással összeköttetésben állnak. A szálloda keleties hangulatú, Oriental Spa wellness és fitneszközpontja gazdag szolgáltatáskínálattal rendelkezik, amelyet nemcsak a szálloda vendégei, hanem bárki kipróbálhat és használhat.

Az üvegfalakkal határolt kör alakú relaxációs medencéhez folyamatos üzemelésű szabadtéri rész csatlakozik. A Mandala-medencét félhomályosra, szentélyszerűen alakították ki, ezáltal is biztosítva a tökéletes ellazulást. A medencében 34-36 Celsius fokos termálvíz található, míg a relaxációs medence vize 32-34, a kültéri élménymedence pedig 30-32 Celsius fokos termálvíz.

A szaunavilágban a vendégeknek hamam törökfürdő, gőzkamra, finn szauna áll rendelkezésre. A szauna részben egyaránt megtalálható a fürdőruhás és a naturista rész is, ebben aroma kabin, a fürdőruhás részben pedig bio szauna található.

 A hamam fürdő a testi és lelki felüdülés mellett a szervezet méregtelenítését szolgálja, a gőzfürdő hőmérséklete 40 Celsius fokos. A hamam rituálé során a vendégeket egy előmelegített márványlapon átmasszírozzák, majd a ledörzsölést követően olívaolajos szappanhabbal távolítják el a szennyeződéseket. Majd a masszőr az egész testet átgyúrja. Végül hideg és meleg víz váltakozásával frissítik fel a testet.

Az élményközpontba a színes szolgáltatások miatt szívesen érkeznek gyermekes családok, de az iskolai kirándulások körében is népszerű célpont a városlátogatás mellett.

A vendégek 2 élménymedencét is találnak, amelyben a sodró folyosó mellett beépített víz alatti fekvőfelületek és buzgárok lettek kialakítva. A hullámmedence a tengerpart élményeit teremti meg az óránként működő hullámzásokkal.

Az AQUAWORLD csúszdái a fedett térben találhatóak, így egész évben biztosítják a gyerekek önfeledt szórakozását. A csúszdák különböző emeletekről indulnak, eltérő sebességűek, de a kisebbek a gyerekmedencéknél is találnak az életkorukhoz megfelelő alkalmatosságot.