A webáruházak üzemeltetése nem kis feladat és folyamatosan kell fejleszteni annak érdekében, hogy mindig naprakészek legyünk az új trendeket illetően. A webáruházban elérhető termékeknek minden esetben sokkal jobban kell teljesíteniük, hogy a vásárló tőlünk rendelje meg az adott terméket és ne a konkurenciától.

A webáruház bérlés segítséget nyújt az esetleges problémák felmerülése esetén is

Webáruház bérléssel számtalan problémát kiküszöbölhetünk. Hetente várhatók az új fejlesztések, így az áruházunk folyamatosan tud fejlődni és lépést tartani a konkurenciával. Azok az áruházak, amelyek többféle fizetési módot és szállítási lehetőséget is felkínálnak sokkal kelendőbbek lemaradt társaiknál. Bérlés esetén nem kell foglalkozni a marketing csatornákkal hiszen azokat automatizmusokkal is lehet gyorsítani. További hatalmas előnye, hogy van olyan webáruház forgalmazó, ahol a webáruház bérlést ingyen is ki lehet próbálni.

A bérlési díjak olcsók, így a termékek árába is könnyedén beépíthetők

Egy webáruház elindítása nem a legolcsóbb, de mindenképpen meg kell lépni, ha az interneten is kereskedni szeretnénk. A webáruház bérlés a Viltor rendszerben például már 2 708 Forintért elérhető havonta. Ha 2 évre szerződünk le akkor a teljes időtartamra 65 000 Forintot kell kifizetnünk. Ezekbe a webáruházakba 250 terméket lehet feltölteni, amely egy induló vállalkozás esetén tökéletesnek bizonyulhat. Az alap funkciók közé tartozik a számlázó és készletező program, a bankkártyás fizetés lehetősége és még az árösszehasonlító oldalak használata is. A fejlesztéseket automatikusan megjelenítik az áruházakban ezért ezt külön nem szükséges megrendelni.

Vevőcsalogatás szempontjából fontos a webáruház arculata

A bérelhető webáruházak is rendelkeznek már különleges arculatokkal, amelyek nem sablonosak, ezért csalogatják a vásárlókat. A letisztult és funkcionális arculat egy könnyedén kezelhető felülettel párosul. Ezek az arculatok úgy lettek megtervezve, hogy tökéletes megjelenést biztosítanak az asztali gépeken, az okostelefonokon, a tableteken, de még a notebookokon is. Az áruházban el lehet helyezni saját logónkat is, amely még jobban meg fog bennünket különböztetni versenytársainktól. Az adminisztrációs felület lehetőséget biztosít arra, hogy mi magunk válasszuk ki a számunkra ideális stíluslapot, így a webáruház megjelenés akár teljesen egyedire is szabható.

A bérlés pár egyszerű lépéssel elindítható

Első körben érdemes egy ingyen próba webáruházat nyitni, hiszen annak segítségével el tudjuk dönteni, hogy számunkra ez a megoldás megfelelő-e. Ha például a Viltor webáruház mellett tesszük le a voksunkat, akkor pár egyszerű kérdésre válaszolva máris elindítható a webáruházunk. Az oktató videók megtekintése legyen a következő, hiszen így könnyedén el lehet sajátítani a webáruház kezelés minden egyes lépését. A webáruház bérlés sokkal egyszerűbb, mint egy egyedi webáruház elkészítése, a költségekről nem is beszélve.