A Mandala Condominiums Thaiföldön Phuket város, Choeng Thale kerületében található. A Baan Mandala villaprojekt 2. fázisa a híres Bang Tao parttól 350 méter távolságra van, és 2011. nyarán került átadásra. A projekt 1. fázisa szintén itt található, ami 8 villa-egységből áll.  A 3 szintes 24 egységből álló Mandala Condominiums luxus igényeket elégít ki.

A luxus apartmanok illeszkednek a trópusi környezetbe, gyönyörű buja kertek veszik körül. Mindkét projekt az exkluzív Laguna területen fekszik, amely napjainkban Thaiföld egyik legdrágább trópusi ingatlan területe. A környék az egyik legkeresettebb terület a külföldi vásárlók és befektetők között.

A projekt elnyerte a Phuket legjobb társasházfejlesztése kategória első díját, Az apartmanok európai, stílusban, az ISO nemzetközi építési szabványnak megfelelő, kiváló anyagokból épültek. A svéd tervezésű lakások magas beltérrel, nagy tömör tölgyfa ajtókkal, és tágas kültéri részleggel rendelkeznek. Az ingatlan létesítményeihez hotelszolgálat-recepció, 24 órás biztonsági szolgálat. kamerarendszer és fedett parkoló tartozik. A három szintes épületben elegánsan kombinálták a 18 nagyméretű apartmant, a 6 penthouse apartmannal,  amelyekhez saját merülő medence tartozik.

Mandala Condominiums

A Mandala luxus apartmanok 2,3 hálószobával rendelkeznek, és nagy medencék, fedett teraszok határolják. A lakások konyhája, a fürdőszoba, és a nappali teljesen felszereltek, és bútorozottak.

A Mandala Condominiums épülete 300 méter távol van a Bang Tao strandtól, és a Laguna környezetétől. A Laguna területén olyan nemzetközi szállodák vannak, mint a Sheraton, a Dusit Thani

 és a Banyan Tree. A Laem Sing és Surin gyönyörű strandjai pár perc autózással érhetőek el.