Ezt az utazást ajánljuk mindenkinek aki Törökország riviérájára kíván utazni, ugyanis ez egy nagyon kedvező áron elérhető akciós nyaralási lehetőség.
Alanyán a Földközi tenger partján található nagyon kedvelt nyaraló hely, az ideutazó sok hotel közül tudja a kedvére valót kiválasztani. Alanya tengerpartja selymes, finom széles homokú, a városka viszont ódon helyeinek köszönhetően látványos , a jellegzetes kávézói és éttermei pedig kedves kiszolgálással és barátságos környezettel várja a vendégeket.
A Doganay Hotel ötcsillagos szálloda a vendégek legnagyobb megelégedése érdekében kiváló kiszolgálással és nyugodt környezettel biztosítja a maradandó élményeket a turisták részére. 373 szoba kényelemmel és modern berendezéssel , biztosítja a legjobb elhelyezést.
A szállodásban 2 belső és 2 külső medence, egy gyermekmedence ad lehetőség a fürdésre, napozásra kellemes, nagyon szép környezetben. Az igényes vendégek törökfürdőt használhatnak. A szállodai szolgáltatások között rengeteg sportolási lehetőség biztosít szórakoztató elfoglaltságot a vendégek számára.
A szállodában üzletek, fodrászat, internet kávézó várja a vásárolni, szépülni vágyókat, a kávézóban megkóstolhatják az ide betérők a jellegzetes török kávét .
A hotel saját stranddal rendelkezik melynek a partja kavicsos, itt napernyőket, napozóágyakat a vendégek ingyenesen használhatják.
Érdekessége a szállodának, hogy a strandra a vendégek egy alagúton keresztül tudnak eljutni.
A nagyon szép teraszos étteremben a vendégek teljes ellátás mellet különleges kiszolgálásban részesülnek, az üdítő és alkoholos italok, sütemények, a snack ételek mind az árban benne foglaltatnak.
Az utazás repülővel Budapestről történik.