Kleopatra Golden Beach Hotel kétcsillagos szálloda egy nemrégiben teljesen felújított, kellemes épületként várja a vendégeket. Az 54 szoba kivétel nélkül nagyon szépen berendezett és igen jól felszerelt, ami még fokozza a szobák kedvező kialakítását az a hozzájuk tartozó csodálatos kilátást nyújtó erkély. A szálloda Alanya központjától egy kilométer távolságra van. A hotel közelében levő buszmegálló lehetőséget kínál akár távolabbi pontokhoz való eljutásra. Nagyon szép kirándulóhelyek vannak a közelben, többek között csodálatos látványban lehet része annak aki ellátogat a Gren kanyonhoz, vagy egy hajókiránduláson részt vesz Alanya félszigete körüli úton amikor is eljuthat a híres Manavgat folyóhoz, és megmártózik a sós és édes vízben.
A strand ugyancsak a szállodához nagyon közel húzódik, itt a kihelyezett napaernyőket és napozó ágyakat térítés mellett lehet használni. A hotel vendégei számára az ellátás csak reggelit tartalmaz, azonban térítés ellenében egyéb ételek és italok fogyasztására is van lehetőség, fogyasztás a minibárbna is és az a`la carte étteremben történik. Azonban a környéken több helyi specialitást kínáló étterem is várja a betérő vendégeket, ezeken a remek helyeken megismerkedhetőek a török konyha különleges ízei.
A szálloda szolgáltatásai között medence napernyőkkel és kényelmes napozóágyakkal, étterem, az esti kikapcsolódáshoz bár és medencebár is megtalálható, ezek mellett térítés ellenében vehető igénye az internetkávézó, az orvosi ellátás és a mosoda. A kicsik számára szép környezetben található a különálló gyermekmedence.